Shows 2015

Philos v.d.Turfhoeve (Hummer)

Vanaf de 2e helft van 2014 (show Maastricht) ben ik Hummer voor zijn eigenaren Joke en Ger Kilkens zo nu en dan gaan voorbrengen op de shows. De uitslagen daarvan staan hier beneden;

2014

* Maastricht 28-09, Keurmeester: Mrs. Gilliland (Ier) *   U3 (OK) 

* Rijswijk 01-11, Keurmeester:  Mevr. S. Yla-Mononen (SF) *   U4 (OK) 

* Rijswijk 02-11, Keurmeester: mw. L. Utke Ramsing (DK)  *   U2 (OK) 

* Amsterdam 12-12, Keurmeester: Mevr. M.Kortleve-Prins (NL) *  U2 (OK)

* Kerstshow Cuijk 16-12, Keurmeester: Mevr. R.Lochs-Romans (NL) *  U1 res.CAC/res.CACIB (OK)

2015

* Eindhoven 08-02, Keurmeester: Mevr. M.Klok-'t Hart *  U1 res.CAC/res.CACIB (OK) Doorgeschoven vol CAC.

* KCM Zutphen 15-03, Keurmeester Dhr.J.Wauben * U2 (OK)

* Arnhem  25-05, Keurmeester: Dhr.R.Doedijns * U1 res.CAC/res.CACIB (OK)

* Oss 07-06, Keurmeester : Dhr. E. Wieldraaijer * U1/CAC/CACIB/BOB (OK)

* Rotterdam 26-07, keurmeester: Dhr.W.Güllix * U1/res.CAC/res.CACIB (OK) Doorgeschoven vol CAC.

* Maastricht 26-09, Keurmeester: Mevr.R.Alferink * U2 (OK)

* Maastricht 27-09, Keurmeester: Dhr.H.Stigt * U1/CAC/CACIB/BOB (OK) Hiermee is Hummer definitief NEDERLANDS KAMPIOEN

 

______________________________________

 

KCM Zutphen, 15-03-2015

Keurmeester: Dhr. J.Wauben (NL) en W.Güllix (Dtsl)

En ja hoor... Bouke heeft gestraald op zijn laatste show: de KCM 2015! Bijna 11 jaar oud, en vandaag mocht hij het opnemen tegen 6 veteranenklasse reuen. Wat hebben we samen genoten van zijn "optreden" in de showring. Onder keurmeester John Wauben​ werd hij Beste Veteranenklasse reu, en later op de dag kozen hij en Dhr. W. Güllix (D) voor Bouke als Beste Veteraan in Show! Tevens was Bouke de OUDSTE ingeschreven Newfoundlander!
Maar ook voor onze andere v.d.Turfhoeve's was het een zeer succesvolle dag. Dylano v.d.Turfhoeve van dhr. en mevr. de Vrijer werd U4 in de veteranenklasse reuen, Hummer (Philos v.d.Turfhoeve) van Joke en Ger Kilkens werd 2e in de openklasse, Odiamo v.d.Turfhoeve van Winny van Heezik liep een ZG (met een heel prachtig verslag) in de openklasse, Puck (Sjoukje v.d.Turfhoeve) van Angela Lorijn won de tussenklasse teven, Xilla v.d.Turfhoeve van Raymonde Brouwer werd 2e in de puppyklasse teven, Ximen v.d.Turfhoeve van Winny van Heezik viel net buiten de plaatsing, maar Xanthos v.d.Turfhoeve werd 2e in de puppyklasse reuen en Xavian v.d.Turfhoeve (Fredje) van Benji Witdouck won de puppyklasse reuen, en trad in de voetsporen van zijn vader Vercordia's Kyandro want hij werd aan het einde van de dag Beste Pup in Show!

Klik hier beneden op de foto voor het verslag

______________________________________

 

Arnhem, 25-05-2015

Keurmeester: Dhr. R.Doedijns (NL). 

Zelf hadden we geen hond ingeschreven op de Pinkstershow te Arnhem, maar toch waren er maar liefst ZEVEN "v.d.Turfhoeves" ingeschreven en aanwezig.
Hoe gelukkig ben je dan als fokster, met al die blije gezichten van hun trotse eigenaren!
Hummer (Philos v.d.Turfhoeve - met mij als handler) werd U1 en res.CAC/CACIB, een mooie 2e plaats en voor de eerste keer uitgebracht in de jeugdklasse was er voor de 9 maanden oude reu Fredje (Xavian v.d.Turfhoeve), En in de druk bezette Tussenklasse teven waren de 1e, 2e en 4e plaats voor Mayra (Thirsa v.d.Turfhoeve), Bente (Tabbe v.d.Turfhoeve) en Puck (Sjoukje v.d.Turfhoeve). De prachtige dames Vayén (Quintessa v.d.Turfhoeve) en Pleun (Phinity v.d.Turfhoeve CW'14) werden vandaag niet geplaatst maar stonden er zonder meer geweldig op! Gefeliciteerd allemaal!

Foto boven v.l.n.r.: Thirsa v.d.Turfhoeve (Mayra) met eigenaresse Mandy van Beek en Tabbe v.d.Turfhoeve (Bente) met eigenaresse Anke Haquebord

 

Oss, 07-06-2015

Vandaag was de Internationale Hondententoonstelling te Oss.
De Newfoundlanders werden gekeurd door Dhr. E.Wieldraaijer.
Philos v.d.Turfhoeve (Hummer) werd U1 in de openklasse, werd vervolgens Beste Reu (CAC/CACIB) en ook nog BOB (Beste van het Ras)! Hartstikke trots op "onze" Hummer, en super voor zijn eigenaren Joke en Ger Kilkens We hebben aan het einde van deze mooie dag met zijn allen genoten van Hummers optreden in de Erering. Hij deed het geweldig, en ik mag wel zeggen dat Hummer en ik intussen een hecht team aan het vormen zijn. OP naar de volgende Show!

 

Rotterdam, 26-07-2015

Keurmeester: W.Güllix (Dtsl)

Vandaag was de Internationale Hondententoonstelling Rotterdam, gehouden in AHOY. Hummer (Philos v.d.Turfhoeve)  stond in de openklasse, en keurmeester W.Güllix plaatste hem achter het bordje 1. Later won hij tevenbs het reserve CAC en CACIB! In de reuen babyklasse stond een jonge zoon van Hummer. deze babyreu, Hummer jr., kreeg een prachtig keurverslag en een plaatsing VB1. Verder was ook de 11 maanden oude reu Xavian v.d.Turfhoeve (Fredje) ingeschreven. Hij werd U1 in de jeugdklasse. Prachtige resultaten op een gezellige show! Nog een laatste stapje naar het definitieve Nederlands Kampioenschap voor Hummer! Het wordt spannend de komende shows...

* KEURVERSLAG  (klik)

 

 

 

Maastricht, 27-09-2015

Keurmeester: Dhr. H.Stigt (NL)

Geweldig, Huize v.d.Turfhoeve heeft haar 11e Nederlands Kampioen! Onder keurmeester Hans Stigt won Hummer vandaag het CAC/CACIB/BOB vanuit de openklasse, en mag zich nu definitief Nederlands Kampioen noemen. Tevens werd hij uit de enerm grote Rasgroep 2 door keurmeester Mevr. Onstenk-Schenk bij de beste 8 honden uitgekozen. Grote vreugde bij zijn baasjes Joke en Ger, maar niet minder bij ons. Wat zijn we trots. Een verslag van deze show met een heleboel foto's vindt u via de indexpagina of via "Specials/ Special New(f)s".

 

Dogachtigenshow Den Bosch, 29-11-2015

Keurmeester: Dhr. J.Hiddes (NL)

Xavian v.d.Turfhoeve (Fredje) is vandaag definitief Nederlands Jeugd Kampioen geworden! Een dikke proficiat aan zijn eigenaren Benji en Hanne. We zijn super trots op ze!