Shows 2011

 

Eindhoven, 06-02-2011

(39 ingeschreven Newfoundlanders, keurmeester: Dhr. L.R. Hjorth (NO))

Het nieuwe showjaar is voor onze 21 maanden jonge Newfydame High-Five v.d.Turfhoeve prachtig van start gegaan! Op deze eerste show kwam zij uit in de jongehondenklasse. Zeventien maanden geleden kwam zij voor het eerst op show, en won zij de babyklasse op leeftijd van 4 maanden. De show in Eindhoven was haar eerstvolgende show, en ondanks dat het voor haar zo lang geleden was, gedroeg zij zich of ze nooit anders gedaan had. Super!

Onze jonge reu Milos werd U3 in de jongehondenklasse , en ook voor hem begint het showjaar 2011 hiermee hartstikke goed. Hierbij nogmaals een hartelijk dank aan Lucienne Decker voor het maken en toesturen van de foto's.

 

 

______________________________

 

Groningen, 05-03-2011

 

Milos U3 JHK

 

______________________________

 

 

KCM Zutphen, 15-03-2011

Op de jaarlijkse KCM van de Nederlandse Newfoundlanderclub werd BOMBAY V.D. TURFHOEVE  U1 in de Kampioensklasse, BESTE REU, en later op de dag BEST IN SHOW, waarna hij voortaal de titel "CLUBWINNAAR 2011" achter zijn naam mag zetten! HIGH-FIVE V.D.TURFHOEVE behaalde een verdienstelijke 2U in de erering vanuit de Jongehondenklasse. 

Het verslag van de KCM is nu online! Dit is te bekijken via de pagina Specials- Special New(f)s.

BEST IN SHOW / CLUBWINNAAR 2011 Bombay v.d.Turfhoeve. Keurmeesters de heren J.Janda (CZ) en J.Wauben (NL) verrichtten samen de erekeuringen voor de Best in Show.

 

______________________________

 

 

 

Free counter and web stats