Puppyhalfuurtje

 

 

Puppyhalfuurtje

 

Trimsalon Make-It-Easy nodigt haar jongste toekomstige klantjes tot een leeftijd van plusminus 9-16 weken (afhankelijk van het ras/vachttype) en hun baasjes uit om langs te komen voor een kennismaking met de trimsalon.

Een unieke gelegenheid om op een positieve manier bij te dragen in de socialisatie van uw pup op het gebied van de vachtverzorging! Uw pup gaat kennis maken met de trimsalon, de trimtafel, kammen, borstelen, het geluid van de trimschaar en/of een tondeuse enzovoort. En terwijl wij de gegevens van uw pup bespreken en noteren mag uw pup nog even rustig rondlopen en rondneuzen in de trimsalon. Uiteraard zal deze ook een heerlijke versnapering krijgen als beloning.

Dit puppyhalfuurtje, en ook het advies voor de specifieke vachtverzorging van uw pup is helemaal GRATIS. U dient dan wel tijdens het puppyhalfuurtje een eerste trimbeurt (binnen een tijdsbestek van 2 maanden) voor uw jonge viervoeter af te spreken en een aanbetaling op deze afspraak te doen van 20,-, welke bij het nakomen van die afspraak in mindering wordt gebracht op de kosten van de betreffende trimbeurt.

 

 

Napoleonsweg 2 , 6085 NT HORN (NL)  Tel. :  06-12548646 (voorkeur) / 0475-583122 / 06-54388014   -   Email: coatcare@outlook.com

 

All rights reserved Make-It-Easy 2017