Puppyhalfuurtje

 

 

Puppyhalfuurtje

 

Trimsalon Make-It-Easy nodigt haar jongste toekomstige klantjes (tot een leeftijd van plusminus 5 maanden) en hun baasjes uit om langs te komen voor een kennismaking met de trimsalon.

Een unieke gelegenheid om op een positieve manier bij te dragen in de socialisatie van uw pup op het gebied van de vachtverzorging! Uw pup gaat kennis maken met de trimsalon, de trimtafel, kammen, borstelen, het geluid van de trimschaar en een tondeuse, even snuffelen aan de föhn en waterblazer en het geluid ervan ervaren enzovoort, enzovoort. Voor de baasjes is er een kopje koffie of thee, en terwijl wij dit nuttigen mag uw pup nog even rustig rondlopen en rondneuzen in de trimsalon. Uiteraard zal deze ook een heerlijke versnapering krijgen als beloning.

Dit puppyhalfuurtje, en ook het advies voor de specifieke vachtverzorging van uw pup is helemaal GRATIS. U dient dan wel tijdens het puppyhalfuurtje een eerste trimbeurt (binnen een tijdsbestek van 2 maanden) voor uw jonge viervoeter af te spreken.

 

 

Napoleonsweg 2 , 6085 NT HORN (NL)  Tel. :  06-12548646 (voorkeur) / 0475-583122 / 06-54388014   -   Email: coatcare@outlook.com

 

All rights reserved ©Make-It-Easy 2017