Foto's

 

De 8 mnd. oude Djazz uit Buggenum kwam voor haar eerste knipbeurtje:

 
 
Pomeranian Beertje kwam hier voor zijn eerste keertje!
 
En ook pup Pip kwam voor de allereerste keer in mijn salon.
 
De 6 mnd. oude Doodle Summer kwam voor haar eerste trimbeurt:
 
 
 
 
Ymke de Shih-Tzu uit Heythuysen:
 
Sammy de Shih-Tzu
 
"Boomer" het boomertje uit Heythuysen:
 
Boyke uit Horn na zijn allereerste trimbeurtje:
 
 
 
Chica's eerste trimbeurtje, wat ben je lief en flink geweest Chica!
 
Puppy Pietertje na zijn eerste trimbeurtje:
 
 
Chico de Shih-Tzu uit Heythuysen:
 
 
 
 
 
Bordercollie Jack uit Buggenum:
 
 
 
Kikimde Franse Bulldog is d.m.v. de was- en blaasmethode in één keer door de rui heen
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Seli de Witte herdershond uit Beegden is een erg onzekere hond, maar met heel veel geduld, liefde en de juiste begeleiding is Seli's trimbeurt helemaal verlopen zoals ik en haar baasje gehoopt hadden. Hij is een ontzettende lieverd die gaandeweg zijn behandeling, gecombineerd met TTouch helemaal rustig werd en zelfs genoten heeft. Ik heb er een nieuw vriendje bij!
 
 
 
 
 
 
Australian Shepherd Tjardo uit Herten heeft om te beginnen een sessie TTouch genoten en is daarna ontwolt, gestyled, gewassen en geföhnd. Hij was zoveel meer ontspannen na de TTouch, geweldig!
 
 
Berner sennenhond Murphy is al bijna 11 jaar!
 
 
 
 
 
Een konijn naar de trimsalon? Jazeker!

Wizzy en Woppy moeten (om medische reden) tweemaal per jaar ontdaan worden van hun onderwol. Voor het trimmen van konijnen moet je best nogal wat van het gedrag weten. En houd je rekening met hun gevoelige aard en de "do's en don'ts" bij het konijnentrimmen... dan verloopt alles heel prima!

 
 
 
Frenske uit Heythuysen, een langhaar Sharpei in de kleur blauw:
 
Spinone Ginger is volledig geplukt, enkel haar voeten werden geknipt.
 
 
Spinone "Arie" kwam samen met zijn bazin Veronica helemaal vanuit Zaanstad naar Horn gereden om bij Trimsalon Make-It-Easy getrimd te worden. Arie is hulphond en heeft ook een eigen facebookpagina; "Arie de hulphond"!
 Arie is volledig geplukt, enkel zijn voeten werden geknipt.
 
 Bibi uit Roermond kwam voor het eerst voor een heerlijke vachtverzorging naar trimsalon Make-It-Easy. Bibi is geborsteld en gekamd, en haar voeten en staart een klein beetje in model geknipt. Daarna is ze gewassen en gedroogd, en verder is zij "puur natuur" gelaten, op het staartje na, wat de haren uit haar prachtige, donkere, Spaanse ogen houdt. Bibi je hebt je voorbeeldig gedragen! Heel graag weer tot een volgende keer!
 
Een nieuw klantje bij Trimsalon Make-It-Easy. Het 13-jarig Dashondje ruwhaar dametje "Ties" kwam voor het eerst bij mij voor een trimbeurt. Het is op deze foto's erg goed te zien dat gedeeltelijk scheren tot gevolg heeft dat de vacht verkleurt en te zacht wordt om te plukken. Ties haar buikje, hoofd, broek en beentjes konden dan ook niet geheel geplukt worden. Niettemin mag ze weer gezien worden in haar nieuwe outfit, ze is helemaal klaar voor de zomer!
 
vanmorgen kwam Dashond-pubertje Simon (12 mnd) voor het eerst bij trimsalon Make-It-Easy voor een "grote pluk". Zijn vachtje was op diverse plaatsen nog wat zacht, maar vrijwel alles kon toch prima geplukt worden.
 
 
 
Newfoundlander Buddy uit Almere is een reu met een typische castratenvacht. Voorheen had hij huidproblemen en een droge, schilferige vacht. Dit probleem is inmiddels helemaal onder controle door het gebruik van speciale verzorgingsproducten en zijn periodieke vachtverzorging. Vandaag is zijn overvloedige vacht weer volledig ingetoomd, en ziet hij er weer uit als een typische Newf in normale proporties. Een flinke klus, maar ook zeer dankbaar werk. Buddy kan fris en luchtig de zomerperiode in!
 
Labradoodle: De oortjes mochten van haar baasjes wat langer blijven.
 
 
 
Donna, de Welsh terriër uit Heythuysen heeft haar jasje bij Trimsalon Make-It-Easy achtergelaten...
 
Twee middenslag Schnauzers bij trimsalon Make-It-Easy; Laika, Schnauzermeneer op leeftijd, en Roseq, een 2-jarig Schnauzerdametje. Voor beiden had het bazinnetje de uitdrukkelijke wens om ze in een kort jasje te zetten, alles op 1 lengte, behalve de hoofden, deze mochten wel de Schnauzerlooks, maar toch wat ingekort garnituur (baard/snor en wenkbrauwen) hebben. Het is helemaal naar wens verricht, hondjes en bazin blij en tevreden! Roseq en Laika, wat zijn jullie ontzettende lieverds! Heel graag weer tot een volgende keer.
 
Nele, de Nederlandse Schapendoes:
 
 
 
De hoogbejaarde Lieke is weer van haar castratenvacht verlost!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Airon's baasje schreef op facebook:

"Het was me wat. Onze viervoeter Airon wilde dus geen polonaise aan zijn lijf. Als wij met de kam of borstel aankwamen begon hij te lachen naar ons, grrrrrommmmm. Na veel wikken en wegen met onze vaste trimster Wendy, die hij al een paar keer flink gebeten had, toch een andere trimster gezocht. We kwamen terecht bij Trimsalon Make-It-Easy van Angelique Bultman op de Napoleonsweg 2 te Horn. Na een telefonisch gesprek over ditjes en datjes een afspraak gemaakt voor Airon op maandag 31 juli om 13.30 uur . Ik heb hem gebracht en voor de 1 ste keer ben ik er eens niet bij gebleven. Het contact was gelijk super tussen Airon en Angelique. Ze heeft me via Whats app met foto's op de hoogte gehouden hoe Airon het deed. En waar wij een zeer zwaar hoofd in hadden, is gelukkig niet werkelijkheid geworden. Hij heeft geprobeerd zich te verzetten, maar toen hij in de gaten kreeg dat hij het toch niet kon winnen heeft hij zich maar overgegeven. Met de massage T-Touch (google dit maar ) waar Angelique in gespecialiseerd is, heeft ze het hele proces van wassen, föhnen, borstelen en kammen tot een goed eind gebracht.We zijn zo ontzettend dankbaar en blij dat we deze stap gemaakt hebben. Nu ligt Airon uitgeteld in zijn mand, bij te komen van alles wat vandaag gebeurd is. 
Angelique hartelijk dank dat dit gelukt is .... "

 
 
Uw viervoeter kan ook voor alleen een manicure in mijn salon terecht! Nagels worden door mij geknipt en/of gefreesd.
 
Sjonnie de Clumber Spaniel uit Herkenbosch kwam vandaag voor een verfrissende trimbeurt in mijn salon! Van Sjonnie's baasje mocht zijn vacht wat ingekort worden. Sjonnie kan met een heerlijke frisse jas de zomer in!
 
 
Su-Shu uit Roermond: wat een ontzettend lief en braaf Maltezer dametje!
 
 
De lieve bruine Newfybeer Nillson heeft weer een heerlijke frisse en luchtige jas en kan er weer een poosje tegen Tot over 3 maanden maar weer Nillson. Jeanne en Martin bedankt voor de prachtige bos bloemen!
 
 
 
 
Bernersennen Yara uit Heythuysen:
 
 
Ayla is een kruising Duitse herdershond X Bernersennen uit Landgraaf. Wat een geweldig leuke en lieve hond is Ayla. Ze is flink ontwolt, en haar baasjes wilden haar vacht tevens plaatselijk wat ingekort hebben. Ze straalt als een ster, ruikt verrukkelijk en is heerlijk luchtig. Heel graag tot de volgende keer Ayla, je hebt het hartstikke goed gedaan voor deze eerste keer!
 
Borus de Berner Sennen:
 
 
 
 
 
Uiteraard maken we ook kleine droomwensen werkelijkheid:
 

All rights reserved ©Make-It-Easy 2016