HOERA!!!  Noortje is 

 

NEDERLANDS KAMPIOEN!!!

 

Al heel jong had Noortje v.d.Turfhoeve een glansrijke carrière achter de rug;

Op een leeftijd van 19 maanden had zij reeds alle voor het definitief Nederlands Kampioenschap benodigde Kampioenscertificaten (CAC's) in haar zak! 

Nu moest zij nog de leeftijd van 27 maanden bereiken EN daarna (volgens de reglementen van de Raad v. beheer) minimaal een reserve CAC behalen, om de titel definitief voor haar naam te mogen voeren....

Echter, haar moederschap verhinderde haar tot dusver dit laatste benodigde kampioenscertificaat in de wacht te slepen. En nu, eenmaal weer een beetje terug in vacht, heeft zij vandaag (3 november) op de Internationale Tentoonstelling te Bleiswijk, haar Definitieve Kampioenstitel gewonnen.

Wij zijn héél trots op onze prachtige Newfydame, die haar naam in het vervolg aangevuld mag zien met de titel:

Nederlands Kampioen!!!

De titels van onze eigen Newfykanjers tot dusver; Wij tellen nu 7 definitief Nederlands Kampioenen, 2 Luxemburgs kampioenen, 1 Lux.J.Kampioen, 1 Belg.Jeugdwinster, 2 NNFC Clubwinnaars, 1 Winner en 4 Jeugdwinners(sters)

Bovendien werd Bono v.d.Turfhoeve vandaag van de 65 ingeschreven Newfoundlanders BESTE VAN HET RAS (BOB)! Noortje's zoon CALVADOS v.d.Turfhoeve (net 6 maanden oud, eig. Toos Vis) werd BESTE PUPPYREU, en Milly (Merwediek's Amazing Camilla, eig. Hanneke v.Damme) werd vandaag óók definitief Nederlands Kampioen! Een dikke proficiat voor deze knappe dochter van kamp. Nonino v.d.Turfhoeve!

Kortom; Bleiswijk was dit jaar weer een fantastische show, met fantastische resultaten.... GEWELDIG!

 

Jammer genoeg hadden wij ons fototoestel niet meegenomen, maar  op de valreep kreeg ik toch nog een paar foto's van toegestuurd van Bleiswijk. Niet erg duidelijk (altijd weer moeilijk om goede foto's te krijgen in zo'n hal...) maar ik vind het toch leuk om ze er even bij te zetten;

Links Milly, en rechts Noortje.

Foto's: Miek Hesen

 

 

Terug naar Specials

Terug naar Index

Index Deutsch