Bouke en de Hond van het Jaar Show 2008 ... 

 

Bouke heeft voor zijn showprestaties in het jaar 2008 diverse uitnodigingen ontvangen om te mogen deelnemen aan de HOND van het JAAR SHOW in "De Flint" te Amersfoort op 22 Februari. Helaas konden wij met Bouke niet deelnemen aan deze eervolle show, iets dat wij zeer spijtig vonden... De beslissing om niet te gaan lag bij het feit dat mijn aanwezigheid thuis door ons nestje pupjes niet gemist kon worden. De verzorging van de pups en alles wat erbij komt kijken, is dermate intensief dat ik niet kon gaan. Helaas. En achteraf vind ik het toch wel heel erg jammer, maar je moet prioriteiten stellen, en daarmee is het nu dus zo gelopen.

De Hond van het Jaar Show voelt voor ons v.w.b. Bouke's showprestaties een beetje als de slagroom op de taart! Bouke heeft mij in het afgelopen showjaar door een bewogen periode heen geholpen, en het jaar 2008 heeft dan ook een diepe indruk op mij achtergelaten. Wij vinden het daarom toch heel jammer om dit nu dan te hebben moeten missen! Ook ten opzichte van Bouke's fokker en de keurmeesters die hem gedurende zijn showcarričre hebben gekeurd voelde ik mij  geroepen om onze "ster" op de Hond van het Jaar Show nogmaals te laten stralen.. 

Op deze show wordt de hond in de schijnwerper via een CATWALK voorgebracht en aan het publiek gepresenteerd. Men hoort in aangepaste kledij te verschijnen.. Ik hoef waarschijnlijk niet uit te leggen dat dit geheel een speciaal tintje heeft, en dat je je vereerd mag voelen om er aan deel te mogen nemen.

Vermeldenswaardig is dat dit jaar twee van de in totaal vier uitgenodigde Newfs kinderen van onze Nonino waren! Ook de afgelopen jaren was er telkens een "Turfhoeve" of Turfhoeve-nakomeling present op de HOND van het JAAR SHOW! 

Niettemin hebben wij er enorm van genoten, en zien wij het als een grote eer om deze uitnodigingen te hebben mogen ontvangen. 

Bouke heeft met het jaar 2008 een TOP showjaar achter de rug!  Ik persoonlijk heb genóten van dit showjaar met mijn dikke bruine vriend. Het showen met Bouke had iets speciaals... er zijn veel herinneringen in dit jaar met hem die een diepe indruk op mij hebben achtergelaten!

Het zijn allemaal herinneringen die ik zal koesteren, en met een glimlach (en sommige ook met een traan) nog heel lang aan terug zal denken. Bouke zal zo af en toe nog wel eens op een show verschijnen.. maar wij hebben besloten om hem niet intensief meer uit te brengen. We gaan thuis verder genieten, van de kleine dagelijkse dingetjes, gewoon heerlijk hond en baas zijn! 

Bedankt, eenieder die het showjaar 2008 voor Bouke en mij mede zo geweldig heeft gemaakt!

 

Bouke heeft een eigen wegpagina op onze site (onze reuen)

 

Terug naar News

terug naar Special New(f)s

 

_______________________________________________________________________________

  Newfoundlanderkennel v.d.Turfhoeve.  Copyright Angelique Bultman ©2005-2007.   www.rumaweb.nl/newfoundlander.