Olleke v.d.Turfhoeve

Is een  6-jarige bruine teef uit de combinatie High Five v.d.Turfhoeve X kampioen Lias Royal Noir von der Rudelsburg JW'10, NJKamp.'10.  Haar lichaam is zwaar, diep en krachtig, ze heeft prachtig zwaar en vast botwerk en een mooi hoofd. Van karakter is ze vrolijk, enorm knuffelig en buitengewoon lief. Olleke is een Newf pur sang! Een ZEER fanatiek WATERWERKSTER! Zij is oersterk, en heeft een onuitputtelijke conditie en uithoudingsvermogen. Ze is een en al kracht en gezondheid! Olleke komt uit een nest van 9 pups waarvan wij kunnen zeggen dat dit een nest betrof dat qua gezondheid en uiterlijk voor ons een dikke 10+ mag krijgen! Voor Olleke gaat dit haar laatste nestperiode worden. Over haar eerdere nakomelingen zijn wij buitengewoon tevreden.

Intermezzo von Widdersdorf (Bamse)

Is een bijna 4-jarige zwarte (en uitsluitend zwart verervende) reu. Wij hebben Bamse als pup geimporteerd met de bedoeling een verfrissing aan bloed in onze foklijn te brengen. De combinatie met Olleke is dan ook een zgn. "outcross" en dit brengt over het algemeen een grote(re) diversiteit in het genenpatroon van de nakomelingen. Bamse is een vrolijke, buitengewoon lieve reu met een enthousiast, maar rustig karakter. Niettemin is hij een energieke hond die zich met veel souplesse beweesgt. Hij komt uit een groot nest van 10 pups, waarvan wij de eerste keuze uit de reuen mochten maken. Meer over Bamse vindt u op zijn eigen webpagina. 

De combinatie van Olleke en Bamse voldoen in zowel gezondheidsopzicht alsook qua overige rastypische eigenschappen ruimschoots aan de fokreglementen van de Nederlandse en buitenlandse rasverenigingen. Dit is een herhalingscombinbatie.

 

Hier beneden een kopie van de afstamming vermeld op het dekaangifteformulier van de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied. Zo komt dan in feite de afstamming van de pups op de stamboom eruit te zien;