Op donderdag 19 juli 2018 kwamen de 7 stoere zonen en 4 charmante dochters van Olleke en Bamse ter wereld!

Helaas kon de geboorte niet via de normale "weg" plaatsvinden, maar werd er besloten voor een spoedsectio omdat Olleke in de nacht van woensdag op donderdag plots koorts begon te krijgen. In alle vroegte en behoorlijk ongerust zijn we op donderdagmorgen, dag 59 van de dracht, naar de dierenarts gereden. En groot was onze opluchting toen wij amper 2 uur later met ons 12-tal (moeder olleke en haar 11 pups) weer thuis in de werpkist zaten!

Olleke heeft de operatie gelukkig heel goed doorstaan. We hadden tijdens de sectio geen kans, maar ook niet de behoefte om foto's te maken, dus daarvan geen foto's, maar uiteraard wel van vlak na hun thuiskomst. En terwijl Olleke onder het toeziend oog van mijn wederhelft nog op de operatietafel lag, gingen Sandra en ik alvast met de pups naar huis. Veilig de warme werpkist in. In de eerste instantie allemaal met een lintje passend bij hun geslacht (wel genummerd om bijzonderheden te kunnen vermelden).

 

 

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

All rights reserved v.d.Turfhoeve Newfoundlands © 2004-2018