5 weken

In hun hele doen en laten zijn het echte minihondjes geworden, het drinken, de manier van gaan liggen, pootjes geven, spelen... ze zijn zo ontzettend leuk op deze leeftijd! Tot dusver hebben we geluk gehad met het weer en ze kunnen dan ook regelmatig even naar buitenom te spelen. Uiteraard komt er even hevig protest als ze weer binnen moeten. In de komende levensweek zullen ze worden gechipt, en worden dus de namen aan de pups gekoppeld. Ze zullen hun wereld gaan verbreden, en ze zullen kennis gaan maken met onze andere honden. En ... vanaf vrijdag is er weer puppyvisite! De pupjes van Thalia hebben hun eerste belangrijke periode doorlopen en bezoek ontvangen is nu verantwoord. We kijken naar jullie bezoekjes uit! Veel plezier met het volgen van onze pupjes in deze nieuwe levensweek. 

Voor vandaag enkele fotocollages van de afgelopen dagen:

 

28 augustus,

Vanmorgen zijn onze pups gechipt door de medewerkster van de Raad van Beheer, en is hun DNA afgenomen. Aan iedere pup is nu dan ook zijn of haar stamboomnaam gekoppeld! Ze zijn allemaal heel flink geweest en hebben geen kik gegeven.

 

29 augustus,

Puppybaasjes LET OP, want de bezoektijden hebben wij iets moeten aangepassen!

Zie hier beneden de kolom met de aangepaste bezoektijden van onze pups. Verder heb ik jullie een emailtje gestuurd met een aantal zaken waarmee je rekening moet houden betreft de hygiéne voor onze pups en het parkeren bij ons huis.

En dan is vanmorgen de puppykennel uitgebreid, de "Ollekes" hebben nu een flinke grote kamerkennel, en ook buiten wordt er al enkele dagen hard gewerkt aan een nieuwe puppyspeelplaats. Hopelijk kunnen ze dit in het weekeinde al in gebruik nemen! Het wordt mooi weer als ik de voorspellingen moet geloven, en in dat geval kunnen we lekker buiten zitten. Voor de mensen die vrijdag op bezoek komen: houd er rekening mee dat onze pupjes een beetje slomer kunnen zijn, we vermoeien ze maar niet teveel want ze krijgen morgen hun eerste puppyprikjes en medische checkup van de dierenarts. Ik kan er zelf niet in kijken, voor wat betreft de hartjes zal de dierenarts nog moeten luisteren, maar ik kan wel al zeggen dat alle pupjes verder helemaal foutloos zijn voor zover nu te beoordelen. Gebitjes zijn prachtig scharend, geen knikstaartjes, geen hubertusklauwtjes, geen navelbreukjes, en bij de reutjes zijn de balletjes al ingedaald. Wij zijn helemaal tevreden tot dusver!

 

 

let op aanpassing Puppy bezoektijden:

Op de volgende dagen en tijden willen wij jullie verwelkomen voor het eerstvolgende puppybezoekjes. Wij hopen dat er voor jullie allen een datum bij zal zijn waarop je kunt komen. Laat je s.v.p. even weten wanneer je komt? Datums worden later weer aangevuld.

* Vrijdag 31 augustus tussen 14.00 uur - 16.00 uur

* Zondag 2 september tussen 14.00 uur - 16.00 uur

* Maandag 3 september tussen 18.00 uur en 20.00 uur 

  * Maandag 10 september tussen 18.00 uur en 20.00 uur 

* Dinsdag 11 september tussen 18.00 uur - 20.00 uur

 

 

 

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

All rights reserved v.d.Turfhoeve Newfoundlands © 2004-2018