Olleke v.d.Turfhoeve

Is een ruim 2,5-jarige bruine teef uit de combinatie High Five v.d.Turfhoeve X kampioen Lias Royal Noir von der Rudelsburg JW'10, NJKamp.'10.  Haar lichaam is zwaar, diep en krachtig, ze heeft prachtig zwaar en vast botwerk en een geweldig mooi hoofd. Van karakter is ze vrolijk, enorm knuffelig en buitengewoon lief. Olleke is een Newf pur sang! Een ZEER fanatiek WATERWERKSTER! Zij is oersterk, en heeft een onuitputtelijke conditie en uithoudingsvermogen. Eén en al kracht en gezondheid! Olleke komt uit een nest van 9 puppen waarvan wij kunnen zeggen dat dit een nest betrof dat qua gezondheid en uiterlijk voor ons een dikke 10+ mag krijgen! Voor Olleke gaat dit haar eerste moederschap worden en wij verwachten zowel bruine als zwarte pups uit deze combinatie.

Vercordia's Kyandro (Kyan)

Is een 2,5-jarige zwarte, bruinverervende reu. Hij is voor de helft van Nederlandse en voor de andere helft van Noorse komaf. Met zijn inbreng in onze foklijn hopen we deels, via vaders kant, onze eigen bloedlijn en type te behouden en (groten)deels een verfrissende bloedlijn binnen te halen middels moeders kant. Kyan is een reu met een zeer zacht en lief karakter. Hij kent geen dominantie, is vrolijk, buitengewoon ongecompliceerd en erg gehoorzaam. Hij heeft absoluut een zeer prettig karakter, en is zeker voor een reu uiterst ongecompliceerd en zacht. Meer over Kyan vindt u op zijn eigen webpagina. 

 

De combinatie van Olleke en Kyan voldoen in zowel gezondheidsopzicht alsook qua overige rastypische eigenschappen ruimschoots aan de fokreglementen van de Nederlandse en buitenlandse rasverenigingen. Pups geboren uit combinaties welke voortkomen uit een dekking na 1 juni 2014 krijgen een DNA controle, uitgevoerd door de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland. 

 

Hier beneden een kopie van de afstamming vermeld op het dekaangifteformulier van de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied. Zo komt dan in feite de afstamming van de pups op de stamboom eruit te zien;

Hier beneden enkele foto's van de ouders, grootouders en andere voorouders van Kyan en Olleke.