Jawel, Bono is

Nederlands Kampioen!!!!

 "Wijchen 2006"; de show waar Bono zijn definitieve titel behaalde.

 

Als eerstgeboren pup van zijn moeder Kampioen "Brenda v.d.Turfhoeve"(beneden)...

 ...had hij al direct een speciaal plekje in mijn hart. Al tijdens de eerste prille weken van de nestperiode bleek dat er tussen ons een hele speciale band groeide. Het was zondermeer een wederzijdse "liefde op het eerste gezicht".

Al snel viel de beslissing dat hij zou blijven.

 

Bono was niet enkel een hele lieve pup met een superzacht en enorm braaf karakter, hij was naar mijn mening ook een pup die heel mooi van bouw was, in mijn ogen een echte belofte voor de toekomst!

Op zijn eerste show, de KCM te Zutphen 2005 werd hij BESTE PUP van de dag! (de KCM is het MEKKA voor de NF liefhebber; op deze jaarlijks door de rasvereniging georganiseerde kampioenschapstentoonstelling worden er gemiddeld een kleine driehonderd newfoundlanders ingeschreven)

Bono Beste Pup KCM 2005

Een glansrijke carrière volgde;

Buiten zijn vele "gewone" overwinningen op de internationale shows, behaalde de jonge Bono zijn eerste officiële titel "JEUGDWINNER 2005" op "de Winner" in Amsterdam.

Bono res.CAC KCM 2005

 op de KCM 2006 behaalde hij vanuit de jongehondenklasse het reserve CAC .

 

Diverse groepsoverwinningen en uiteindelijk zijn BEST IN SHOW te Almere 2006 bracht hem zover dat hij al op jeugdige leeftijd de benodigde CAC's  "in zijn zak" had voor de Nederlandse Kampioenstitel!

 

Bono BEST IN SHOW Almere 2006

Maar hij zou eerst na de leeftijd van 27 maanden (volgens de reglementen Raad van Beheer) minimaal nog één reserve kampioenschap moeten behalen om de titel definitief te mogen voeren....

In Wijchen plaatste keurmeester mevr. Hekman-v.d.Ham hem achter het bordje 1 en maakte hem Beste reu. Tot grote vreugde van ons(zijn baasjes) en zijn trouwe supporters.

De ZESDE kampioen in huize "v.d.Turfhoeve" :

BONO V.D.TURFHOEVE

Bono geniet van zijn overwinning....

 

Zijn overwinningen in het tentoonstellingsjaar 2006 hebben hem tevens tot NNFC-BEKERWINNAAR gemaakt! In het voorjaar van 2007 zullen wij op de ledenvergadering van de Nederlandse Newfoundlanderclub de NNFC beker in ontvangst mogen nemen.

 

Aangezien de bruine dochter van onze reu Kampioen Nonino v.d.Turfhoeve; "Merwediek's Amazing Sem" in Wijchen haar Nederlandse Jeugdkampioenstitel veroverde, hebben wij deze heugelijke feiten met zijn allen bij Mc.Donalds gevierd, en mochten Bono en Sem, de kersverse Kampioenen, met ons meeslurpen van de Milkshakes! (Voor Bono met bananensmaak, Sem verkoos aardbei....)

 

 

MMMMMMac Donalds!

 

Hierbij willen Bono en ik al onze vrienden bedanken voor hun trouwe support in het jaar 2006!

 

Angelique.

 

Terug naar Special News

Terug naar Index