Philos v.d.Turfhoeve (HUMMER)

Nederlands Kampioen

Op de Internationale Hondententoonstelling te Maastricht sleepte Hummer zijn laatste benodigde CAC/CACIB/BOB in de wacht voor zijn definitieve Nederlandse kampioenschapstitel.

 

Winter 2016. Wij zijn heel trots om te mogen aankondigen dat Kampioen PHILOS V.D.TURFHOEVE (Hummer) vader wordt in de Italiaanse kennel "Degli Angeli Neri" van Emmy Bruno, de beroemde keurmeester, fokster van Newfoundlanders sinds 1970, schrijfster van vele bekende Newfoundlander boeken, en oprichtster van de Italiaanse Newfoundlander club. Mevr. Emmy Bruno prefereert het oorspronkelijke type Newfoundlander, en zag in Philos (Hummer) het ideaalbeeld qua type, uitstraling, krachtige voorkomen en karakter waarmee ze haar foklijn erg graag wil voortzetten. Hoe trots ben je dan als fokster van deze pracht reu!

 

Hummer gaat met zijn baasjes ook heel graag naar het waterwerk waar hij veel plezier heeft en flink zijn best doet om "mensen" te redden. Hopen dat het nooit echt nodig zal blijken, maar het zal hem zeker toevertrouwd zijn!

 
 
 

Hummer op foto's (beneden) 21 maanden oud:

 

 

 

Over HUMMER...

 

Hummer is een zwarte zoon van Kampioen Lias Royal Noir von der Rudelsburg (Milos) en Infinity from the Black Horse (Funny). Hummer is een forse jonge reu, hij is goed gebouwd en heeft een krachtig en sprekend hoofd. Zijn gangwerk is sound, krachtig en soepel. Van karakter is Hummer vrolijk, jeugdig-uitbundig , maar bovenal is hij een ontzettend lieve reu. Zwemmen en waterwerk is een van zijn grote hobby's. Onlangs heeft Hummer alle gezondheidsonderzoeken achter de rug, heeft zijn benodigde shows gelopen en voldoet hij daarmee aan de fokreglementen van de NNFC en binnen- en buitenlandse rasverenigingen. 

Hummer staat ter dekking voor passende teven. Hummer staat op de dekreuenlijst van de NNFC

Indien u interesse heeft in Hummer als dekreu, mag u zich in verbinding stellen met zijn eigenaren: Joke en Ger Kilkens. Email: joke.kilkens@upcmail.nl

Eventuele dekkingen zullen door/ten huize "v.d.Turfhoeve" begeleid en uitgevoerd worden. Voor vragen mag u dus ook contact met mij opnemen.

Hummer is zwart en recessief voor bruin.

Geboren op: 29-05-2012

 

Zijn gezondheidsonderzoeken: 

HD-A (NW 40) 

ED vrij (FREE) 

Hart vrij van afwijkingen. (recent echocardiografisch-kleurendoppler onderzoek ) 

Cystinurie vrij.

Ogen: vrij (ECVO onderzoek )

Er is een DNA profiel van Philos beschikbaar.

 

    Afstamming van Philos v.d.Turfhoeve (HUMMER)

VADER

 Kampioen Lias Rpyal Noir von der Rudelsburg JW'10, NJK'10

 MOEDER

Infinity from yhe Black Horse

Emporio Landa'R von der Rudelsburg

Cherry Churuby von der Rudelsburg

CH.Bouke fan de BearehŻntsjes

Eva ZoŽ from the Black Horse

 

;

_____________________________________________________________________________________

   Copyright Angelique Bultman ©2005 Newfoundlanderkennel v.d.Turfhoeve.  www.rumaweb.nl/newfoundlander.