Verkozen tot "De mooiste hond van Limburg" :

Noortje v.d.Turfhoeve 

 

 

Geweldig trots zijn we op onze Noortje ! (19 maanden oud)

 

Op zaterdag werd zij vanuit de Teven-jonge-hondenklasse : "Beste teef / Beste v.h.Ras (keurmeester Dhr.Doedijns;46 ingeschreven newfs) & Best in Group-3(keurmeester Dhr. v.d.Weijer)". Dit CAC/CACIB was de laatste die zij nodig had voor het definitief Nederlands Kampioenschap. (Helaas krijgt zij die titel pas na de leeftijd van 27 maanden; reglement Raad van Beheer) In feite is zij dus wel de jongste zelfgefokte (en de 6e) Kampioene in huize "v.d.Turfhoeve". Na de groepskeuringen werd de voorselectie gemaakt voor de verkiezing " Mooiste hond van Limburg". Uiteindelijk zouden er 3 honden uit de enorm grote groep geselecteerd worden om op zondag terug te komen voor de eindkeuring . 

 

 

De vijf keurmeesters aan het werk.(uiterst rechts staat Noortje)

 

De voorselectie werd gedaan door 5 bekende Limburgse keurmeesters tezamen. Op zondag werden er tevens 3 mooiste honden geselecteerd . Deze 6 werden in de erering geplaatst door  keurmeester van Soest.

 

Deze koos als Mooiste hond van Limburg:

Noortje v.d.Turfhoeve

 

 

Hierbeneden een foto-impressie ;

 

 

 

 

 

 

Noortje met onze 3 kinderen en de vertegenwoordigers van de sponsors : "Eukanuba"  &  "Dagblad  De Limburger".

 

 

Een speciaal woord van dank aan Gerd & Evy, die , vanwege mijn autopech, hun gehele weekeinde opgeofferd hebben . Zonder hen was er voor ons dit jaar geen "Maastricht" geweest!!! 

" Dank je wel voor het mee gaan, Gerd en Evy."

 

 

 

Onze honden worden in Top-conditie gebracht met 

(klik op logo)

Verzorgingsproducten

 

 

terug naar special news

terug naar nieuws