KampioenschapsClubmatch 2006   

 

Op zondag 26 maart werd de jaarlijkse KCM  van de NNFC gehouden in de Hanzehal te Zutphen. Er waren 216 Newfoundlanders ingeschreven. 

Een behoorlijk aantal, maar toch minder als de helft aan inschrijvingen als in het jaar 1998, toen onze reu Madison Beste openklasse reu/ Beste reu & Beste van de show werd, en onze (jongehondenklasse ) teef Ariadne v.d.Turfhoeve reserve kampioen werd. Destijds waren er 442(!) ingeschreven Newfoundlanders. Jammer dat het aantal in de loop der jaren zo teruggelopen is... desondanks was het een Bere-gezellige dag, en voor ons weer buitengewoon succesvol. We hadden Bono ingeschreven, en tevens onze teef Noortje v.d.Turfhoeve. Maar aangezien zij loops was, en op die 26e in alle vroegte (om 03.30 uur) nog eenmaal , voordat wij naar Zutphen konden vertrekken, door Bono gedekt moest worden, kon zij helaas niet mee. De dag begon voor Bono dus met nog een geheel ander "klusje".....

Bono v.d.Turfhoeve werd 's morgens tijdens de keuringen uitgekozen tot één van de vier beste Jongehondenklasse reuen, die 's middags in de erering geplaatst gingen worden.

Keurmeester Mevrouw G.Brouwer verrichtte de keuring van de Jongehondenklasse reuen, verkoos Bono als beste, en plaatste hem achter het bordje 1.

 

In diezelfde Jongehondenklasse reuen mocht Nedetta Della Casa Del' Orso, een zoon van onze reu Kampioen Nonino v.d. Turfhoeve, achter het bordje 4! 

In de Puppyklasse reuen ging de 4e plaats met een veelbelovend naar  Pooh Bears Eros, een zoon van onze reu Tiamo v.d. Turfhoeve.

In de Puppyklasse teven ging de 1e plaats met een veelbelovend naar Merwediek's Amazing Camilla (7 mnd oud) een dochter van Kamp. Nonino v.d.Turfhoeve

 

 

 

 

en de 4e plaats met veelbelovend in deze klasse ging naar Bear Kimberly v.d. Zwarte Gigantjes, wederom een nakomeling van Tiamo!

 

 

 

In de openklasse teven (45 inschrijvingen) was de 4e plaats voor een nakomeling van onze reu Kampioen Ferro v.d.Turfhoeve lux.kamp., JW'00, W'03 : Amber Lady fan de Bearehûntsjes.

 

 

 

 

Jeugklasse reuen 1e en 3e plaats met uitmuntend waren beiden kleinzonen van Ferro.

Langs deze weg nogmaals een welgemeende felicitatie voor de fokkers/eigenaren van deze prachtige honden!

 

 

__________________________________

 

 

 

Bono v.d.Turfhoeve JW'05

Bono v.d.Turfhoeve 1e Uitmuntend  in zijn klasse (Jonge Hondenklasse)

 

 

 

Aan het einde van de dag was het reserve Kampioenschap ook voor onze Bono v.d.Turfhoeve. Buitengewoon trots zijn we op deze jonge reu! 

Bono reserve Kampioen van de (108 ingeschreven) reuen

 

 

terug naar Nieuws

Terug naar Special News

 

___________________