Week 6

 

8 februari;

Vijf weken oud vandaag!

Tjongejonge wat vliegt de tijd, maar hoe kan het ook anders, want wat geeft de Spinonejeugd ons enorm veel plezier.  We hopen deze week wel op een beetje beter weer, in ieder geval een beetje geschikter weer om 13 jonge spinonelijfjes zo nu en dan buiten te laten rondlopen. Want het is de bedoeling dat de pups deze week letterlijk in alles een stapje verder komen. Spelen, ontdekken, hun motoriek verder ontwikkelen, en misschien al een keertje kennis maken met de (mijn) trimsalon! Uiteraard zal jullie hierin niets ontgaan, ik kijk uit naar weer een weekje vol nieuwe UPDATES. Veel plezier met het volgen van Gingers nestje in "Week 6"!

CARNAVAL

Help, de beer is los!

Nou, dit dachten onze Italiaantjes niet hoor, ze herkenden Ricardo ondanks zijn carnavalspak meteen. Nietemin vonden ze zijn outfit erg interessant, en hebben ze even heerlijk geklommen, geklauterd en geknuffeld met hun grote vriend. Het leverde toch ook weer een paar leuke plaatjes op!

 

9 februari;

Spelen en oefenen in de trimsalon!

Gisterenavond is het eerste groepje pupjes meegeweest naar mijn trimsalon. Ze hebben er kunnen ontdekken, spelen, rondneuzen en voor het eerst op de trimtafel gestaan voor een eerste borstelbeurtje. Na de eerste voorzichtige stapjes onder het toeziend oog van mama Ginger, werden ze al  gauw helemaal vrij. Als buiten spelen nog te koud is gaan we gewoon in de trimsalon. Toch weer een nieuwe omgeving voor ze! De andere pupjes volgen in de komende avonden.

 
 

 

Bezoek!

Vandaag en morgen staan weer in het teken van heel veel bezoek van onze puppybaasjes. Jullie zullen weer versteld staan van de ontwikkeling van onze pups. Op de foto's onze oudste dochter Renske. Zij komt enkele keren per week even heerlijk knuffelen met Ginger en haar pupjes. Meestal net voor hun avondmaaltijd. Ze kennen haar stem al uit duizenden! Zo ontzettend leuk om te zien...

 

Naar buiten!

De vorst was eindelijk even weg vanmorgen, dus mochten onze pups van mij heel even naar buiten om een frisse neus te halen en te ontdekken dat de wereld nog véél groter is dan hun vertrouwde huiskamer-puppykennel. De koude lucht werd flink ingesnoven en weer uitgebriest, dit was echt eventjes heel vreemd om met hun warme lijfjes en neusjes waar te nemen. Maar al gauw hadden ze de grootste lol! Helaas was de pret maar van korte duur... enkele minuutjes vond ik lang genoeg voor deze eerste keer. Het was een hele operatie om 13 pups die het nog lang niet zat zijn weer binnen te krijgen. Maar het is gelukt, al was het onder protest. Morgen is er weer een dag! Nadat ze hun lunch hadden verorberd werd er geslapen. Batterijtjes opladen, want vanmiddag komt er weer visite!

 

 

11 februari;

Gisteren was er weer bezoek van enkele puppybaasjes, en vandaag komt er ook weer een heleboel visite. Denken jullie eraan om je auto zo praktisch mogelijk te parkeren? Ben ook vandaag weer reuze benieuwd naar jullie reacties! Voor vandaag een filmpje en enkele leuke foto's van ons puppybezoek gisteren. Een gezellige zondag gewenst, voor de Carnavalvierders een goeie Carnaval gewenst, en voor onze puppyvisite: tot straks!

 

 

12 februari;

Het was weer een super middag met alle gezellige puppyvisite! wederom staat niet iedereen op de foto, maar dat komt bij een volgend bezoekje wellicht weer. Bedankt allemaal voor jullie gezelligheid, voor jullie complimenten, en jullie heerlijke geknuffel met onze Spinone jeugd! Vandaag siert een visite-fotocollage en een filmpje ons dagboekje, van toen alle visite juist weg was en de buikjes rond gegeten waren. Opnieuw wat leven in de brouwerij! 's Avonds kwam Renske nog even langs in haar Carnavals tenue. Tot volgende week bij jullie bezoekje, of tot morgen in ons puppydagboek!

 

 

 

 

13 februari;

Voor vandaag twee filmpjes; de bovenste is van gisterenmorgen, en de onderste is vanmorgen gefilmd! Heerlijke speelmomenten na het ontbijt en het verschonen van de pups. Nu aan de thee, en zodadelijk een paar uurtjes in mijn trimsalon aan het werk terwijl de Spinonejeugd in dromenland verkeert. Fijne dag allemaal!

 

 

 

 

14 februari;

Happy Valentines day!

En met deze speciale dag sluit ik de week weer af..

Morgen nieuwe belevenissen en gebeurtenissen in "Week 7".

Tot morgen!

 

 

 

 

 

Lid VISJ (Vereniging voor Italiaanse Staande Jachthonden)  - Raad van Beheer - FCI