Nieuws

 

 

17-09-2022:

Op de Int.Dogshow Maastricht werd Lissie vanuit de openklasse U1/CAC/CACIB en BEST OF BREED! Daarmee is Lissie nu definitief NEDERLANDS KAMPIOEN. Als kers op de taart, werd Lissie in de erekeuring van de grote rasgroep 7 als 3e geplaatst en heeft zij zichzelf gekwalificeerd voor de HOND VAN HET JAAR SHOW 2023!

 

15-04-2022:

Wij wensen iedereen hele gezellige Paasdagen!

 

23-03-2022:

Elena is gedekt! De dekking was er ťťn "uit het boekje"en verliep uiterst relaxed.

11-03-2022:

In de tweede helft van mei 2022, ruim 19 maanden na haar 1e nestje, gaan wij van ELENA (Leonora v.d.Turfhoeve) opnieuw een nestje pupjes verwachten! Wat kijken wij hier naar uit! Meer informatie vindt u op de pagina Puppy planning 2022, maar uiteraard mag u ons bij interesse ook persoonlijk contacteren. De ouderdieren zijn beiden HDA en CA vrij en voldoen aan alle (fok- en welzijns) reglementen.

 

07-11-2021:

Alessia v.d.Turfhoeve (Lissie) werd vandaag op de Internationale Dogshow te Bleiswijk vanuit de tussenklasse U1/CAC/CACIB/BEST OF BREED! De Ierse keurmeester was zeer gecharmeerd van haar. In de erering had de keurmeester van rasgroep 7 veel oog voor Lissie, maar hier viel ze net buiten de selectie. Lissie heeft nog pas 3 show weekeinden gelopen, maar hiermee wel de 4 kampioenschapspunten binnen voor haar Nederlands Kampioenschap. Deze titel kan zij verkrijgen door na de leeftijd van 27 maanden nog (minimaal) een res.CAC te winnen. Dat komt t.z.t. ongetwijfeld, wat zijn we trots op haar!

 

25 & 26-09-2021:

Alessia v.d.Turfhoeve (Lissie) heeft haar allereerste show gelopen:

Op de 2-daagse Internationale Dogshow Maastricht behaalde Lissie maar liefst BEIDE dagen vanuit de jeugdklasse (16 maanden jong) U1/CAC/BESTE TEEF. Super trots op Lissie!

Dag 1, 25-09-2021:

Dag 2, 26-09-2021:

 

10-05-2021:

Vandaag is het officiŽle HD onderzoek bij Alessia v.d.Turfhoeve-Lissie verricht, en vanavond kregen wij de uitslag van de GGW van de Raad van Beheer. Wij zijn erg blij, want Lissie heeft de uitslag HD-A (NW40) gekregen! Lissie is hiermee goedgekeurd voor de fok en zij zal zodra zij geheel volwassen is onze foklijn mogen voortzetten!

 

08-05-2021:

Een prachtige fotoshoot toegevoegd aan de pagina van Alessia v.d.Turfhoeve - Lissie!

 

23-04-2021:

Gisteren, 22 april, hebben wij bij onze dierenarts een echo laten maken. Wat voor ons al onomstotelijk vast stond werd hierbij bevestigd: wij verwachten omstreeks 26 mei een nestje wit-oranje pups . Wat kijken we hier weer enorm naar uit!

 

05-04-2021:

Lissie (Alessia v.d.Turfhoeve) heeft haar eigen webpagina gekregen!

 

26-12-2020 :

FIJNE FEESTDAGEN!

 

16-10-2020 :

De pups van Elena en Viaggio zijn geboren! Alle pupjes hebben inmiddels een nieuw thuis.

 

 

12-09-2020 :

Er is vandaag een mooie foto-shoot gemaakt van onze reu Viaggio! Zijn eigen webpagina is aangevuld met deze foto's, maar hier staan ze ook in een album!

 

11-09-2020 : ELENA IS DRACHTIG! Zie puppyplanning

 

18-08-2020 : ELENA IS GEDEKT! Zie puppyplanning

Wij plannen einde zomer/begin herfst 2020

een nestje wit-oranje pups

uit de prachtige combinatie van Elena (Leonora) en Viaggio. Uiteraard wensen wij onze pups een geweldig leven bij liefdevolle gezinnen toe. Het is mogelijk om u in te schrijven voor een pup. Neemt u gerust contact op.

 

_______________

 

14-08-2020 :

Valeska v.d.Turfhoeve (Mali), de eerstgeboren nakomelinge van onze reu Viaggio en moeder Ginger,  is met heel veel zorg en liefde van geboorte tot de leeftijd van 15 weken door ons grootgebracht en gesocialiseerd; ze is klaar voor haar export naar Wales (UK)! Vandaag brachten wij Mali naar Calais -Frankrijk, waar haar nieuwe eigenaresse Babs Davies ons vol smart opwachtte om Mali eindelijk mee naar haar huis in Wales (UK) te mogen nemen. Mali zal een fantastisch leven krijgen in haar Spinone roedel, in de toekomst mogen stralen op de shows aldaar en mogelijk ook zelf later moeder mogen worden! Lieve Babs, we hebben Mali met heel veel liefde en plezier voor jou grootgebracht en opgevoed in haar eerste 15 levensweken. Wij wensen jullie samen alle geluk en plezier van de wereld toe, maar wat zullen we onze lieve zachtaardige, vrolijke Mali ontzettend gaan missen...

Twee albums; 1 van een leuke socialisatiedag van mali. de ander van de trip naar Calais

_______________

 

Onze Import reu Buon Viaggio Ross Cynopolis z Arislandu is gerŲntgd en hij kreeg van de GGW van de Raad van Beheer de prachtige uitslag HDA en tevens is Viaggio CA vrij! Hij heeft inmiddels zijn eigen webpagina.

 

_______________

 

Op 9 januari is Elena (Leonora v.d.Turfhoeve) naar de dierenarts geweest voor haar officiŽle HD onderzoek, welke ter beoordeling werd opgestuurd naar de GGW van de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied. Vandaag, 14 januari 2019, kregen wij de uitslag, en deze kon niet beter: HDA (NW 40).

 

_______________

 

17 december 2018

Elena's webpagina is online gegaan 

 

_______________

 

21 oktober 2018

We hielden een NESTRE‹NIE voor de pups van Ginger. Het verslag is online!

 

_______________

 

16 november 2017

Ginger's PUPPYDAGBOEK is online gegaan!

 

_______________

 

4/6 november 2017

Ginger is gedekt door Lucca. De dekkingen verliepen vlot en ontspannen. We twijfelen er niet aan dat we het juiste moment hebben gehad. Moeder natuur doet nu de rest, het worden 4 spannende weken tot de echo!

 

_______________

 

Oktober 2017;

Puppyplanning voor Ginger!

Ginger is loops en zal binnenkort gedekt gaan worden door een prachtige Spinone reu. Wie deze uitverkoren dekreu is, maken wij bekend zodra onze plannen gestalte gekregen hebben. Houd deze pagina en de pagina Puppyplanning dus in de gaten voor het laatste nieuws!