Nieuws

 

16-10-2020 :

De pups van Elena en Viaggio zijn geboren! Het puppydagboek 2020 is nu te volgen.

 

 

12-09-2020 :

Er is vandaag een mooie foto-shoot gemaakt van onze reu Viaggio! Zijn eigen webpagina is aangevuld met deze foto's, maar hier staan ze ook in een album!

 

11-09-2020 : ELENA IS DRACHTIG! Zie puppyplanning

 

18-08-2020 : ELENA IS GEDEKT! Zie puppyplanning

Wij plannen einde zomer/begin herfst 2020

een nestje wit-oranje pups

uit de prachtige combinatie van Elena (Leonora) en Viaggio. Uiteraard wensen wij onze pups een geweldig leven bij liefdevolle gezinnen toe. Het is mogelijk om u in te schrijven voor een pup. Neemt u gerust contact op.

 

_______________

 

14-08-2020 :

Valeska v.d.Turfhoeve (Mali), de eerstgeboren nakomelinge van onze reu Viaggio en moeder Ginger,  is met heel veel zorg en liefde van geboorte tot de leeftijd van 15 weken door ons grootgebracht en gesocialiseerd; ze is klaar voor haar export naar Wales (UK)! Vandaag brachten wij Mali naar Calais -Frankrijk, waar haar nieuwe eigenaresse Babs Davies ons vol smart opwachtte om Mali eindelijk mee naar haar huis in Wales (UK) te mogen nemen. Mali zal een fantastisch leven krijgen in haar Spinone roedel, in de toekomst mogen stralen op de shows aldaar en mogelijk ook zelf later moeder mogen worden! Lieve Babs, we hebben Mali met heel veel liefde en plezier voor jou grootgebracht en opgevoed in haar eerste 15 levensweken. Wij wensen jullie samen alle geluk en plezier van de wereld toe, maar wat zullen we onze lieve zachtaardige, vrolijke Mali ontzettend gaan missen...

Twee albums; 1 van een leuke socialisatiedag van mali. de ander van de trip naar Calais

_______________

 

Onze Import reu Buon Viaggio Ross Cynopolis z Arislandu is geröntgd en hij kreeg van de GGW van de Raad van Beheer de prachtige uitslag HDA en tevens is Viaggio CA vrij! Hij heeft inmiddels zijn eigen webpagina.

 

_______________

 

Op 9 januari is Elena (Leonora v.d.Turfhoeve) naar de dierenarts geweest voor haar officiële HD onderzoek, welke ter beoordeling werd opgestuurd naar de GGW van de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied. Vandaag, 14 januari 2019, kregen wij de uitslag, en deze kon niet beter: HDA (NW 40).

 

_______________

 

17 december 2018

Elena's webpagina is online gegaan 

 

_______________

 

21 oktober 2018

We hielden een NESTREÜNIE voor de pups van Ginger. Het verslag is online!

 

_______________

 

16 november 2017

Ginger's PUPPYDAGBOEK is online gegaan!

 

_______________

 

4/6 november 2017

Ginger is gedekt door Lucca. De dekkingen verliepen vlot en ontspannen. We twijfelen er niet aan dat we het juiste moment hebben gehad. Moeder natuur doet nu de rest, het worden 4 spannende weken tot de echo!

 

_______________

 

Oktober 2017;

Puppyplanning voor Ginger!

Ginger is loops en zal binnenkort gedekt gaan worden door een prachtige Spinone reu. Wie deze uitverkoren dekreu is, maken wij bekend zodra onze plannen gestalte gekregen hebben. Houd deze pagina en de pagina Puppyplanning dus in de gaten voor het laatste nieuws!