Nieuws

 

 

Wij plannen einde zomer/begin herfst 2020

een nestje wit-oranje pups

uit de prachtige combinatie van Elena (Leonora) en Viaggio. Uiteraard wensen wij onze pups een geweldig leven bij liefdevolle gezinnen toe. Het is mogelijk om u in te schrijven voor een pup. Neemt u gerust contact op.

_______________

 

Onze Import reu Buon Viaggio Ross Cynopolis z Arislandu is geröntgd en hij kreeg van de GGW van de Raad van Beheer de prachtige uitslag HDA en tevens is Viaggio CA vrij! Hij heeft inmiddels zijn eigen webpagina.

 

_______________

 

Op 9 januari is Elena (Leonora v.d.Turfhoeve) naar de dierenarts geweest voor haar officiële HD onderzoek, welke ter beoordeling werd opgestuurd naar de GGW van de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied. Vandaag, 14 januari 2019, kregen wij de uitslag, en deze kon niet beter: HDA (NW 40).

 

_______________

 

17 december 2018

Elena's webpagina is online gegaan 

 

_______________

 

21 oktober 2018

We hielden een NESTREÜNIE voor de pups van Ginger. Het verslag is online!

 

_______________

 

16 november 2017

Ginger's PUPPYDAGBOEK is online gegaan!

 

_______________

 

4/6 november 2017

Ginger is gedekt door Lucca. De dekkingen verliepen vlot en ontspannen. We twijfelen er niet aan dat we het juiste moment hebben gehad. Moeder natuur doet nu de rest, het worden 4 spannende weken tot de echo!

 

_______________

 

Oktober 2017;

Puppyplanning voor Ginger!

Ginger is loops en zal binnenkort gedekt gaan worden door een prachtige Spinone reu. Wie deze uitverkoren dekreu is, maken wij bekend zodra onze plannen gestalte gekregen hebben. Houd deze pagina en de pagina Puppyplanning dus in de gaten voor het laatste nieuws!